Konsulentvirksomhet

Einehaug Micro AS er også engasjert i et stort opplæringsprosjekt for fiskerinæringen i samarbeid med Marint Kompetansesenter. Opplæringsprosjektet sitt hovedformål er å utvikle et tilbud for de som arbeider i fiskerinæringen. Tilbudet vil inneholde relevante kurs både for de som ønsker seg inn i næringen (rekruttering) og de som har erfaring. Det vil bli utviklet tilbud både til ledere, mellomledere og til de som arbeider på dekk eller i fabrikk.

Også i fiskerinæringen er formell dokumentasjon av kompetanse blitt stadig viktigere. 

Du finner mer informasjon om dette her: www.marint.no

Bestilling av varer

Einehaug Micro AS vil sende ut informasjon via epost om hvilke produkter som er tilgjengelige. 

Dersom du ønsker å få slik informasjon må du sende en epost med følgende informasjon:

Navn; Adresse; Telefon; Fødselsdato. Informasjon vil kun bli sendt til personer over 18 år.

Det er nå mulig (og lovlig) å bestille varer på nettet. Det kommer en nettsalgside etter hvert, men inn til videre må du sende en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller SMS til 486 05 812.

Tre øltyper (<4,7%) vil være tilgjengelig i løpet november 2016. "EINEHAUG JULEØL, "WEISS BIER" " EINEHAUG LYS LAGER" er brygget med lager-gjær, og ved lav temperatur.

Juleølet har følgende "øl-data": ABV 4,6, EBC 21, IBU 25. Det betyr alkoholinnhold på 4,6, mørkt øl, middels bittert. Tydelig maltsmak.

Weiss Bier har følgende data: ABV 4,, EBC 6, IBU 25. Lys ale, middels bitter. Balansert maltsmak.

Einehaug Lager har følgende data: ABV 4,7, EBC 4, IBU 30. Lyst øl med kraftig humlesmak og tydelig maltsmak.

Alle passer til julemat (og annen mat).  Juleølet har mye smak og aroma og passer nok best til litt kraftig mat. Einehaug Lager passer godt til lutefisk og rakfisk, og til peiskos.

HVORDAN BESTILLE?

Alle tre øltypene er tappet på 0,5 liters flasker. Prisen er 40 kr + mva (50 kr inkl. mva). Send bestillingen din til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller SMS til 485 05 812. Oppgi navn, postadresse, telefonnummer, epost og alder. Bryggeriet er pålagt å kontrollere alderen til den som kjøper. Varene kan hentes på bryggeriet etter nærmere avtale. Bestillinger på minimum 12 flasker kan leveres hjem til kjøper. En fraktavgift på 50 kr påløper. Varer kan kun leveres hjem  i Ålesund kommune. Varer som ønskes levert hjem må være forhåndsbetalt til Einehaug Micro AS, kontonr. 1503.41.80439, eller VIPPS (#10479).

Det går også an å betale med VIPPS, søk opp bedriftsnummer 10479. (Einehaug Micro AS sitt mobilnr 486 05 812). Varer kan også kjøpes direkte fra bryggeriet, ta kontakt pr. epost (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ) eller mobiltelefon (486 05 812) for nærmere avtale. Husk å ta med legitimasjon.

 

 

Bedriftens historie

Einehaug Micro AS ble stiftet 22.november 2013.  Hele 2014 ble gikk med til å ordne med lokalene, anskaffe og teste utstyr. I 2015 ble Mattilsynet tilkalt og de hadde ingen bemerkninger til hvordan lokalene var utformet. Mattilsynet var også fornøyd med internkontrollsystemet. Med mattilsynet i boks kunne en gå videre og søke Helsedirektoratet, Toll og Avgiftsdirektoratet, og Ålesund kommune om de nødvendige tillatelsene.

                         

Selskapet fikk bryggeritillatelse fra Helsedirektoratet 22. juni 2015, tillatelse 15/153. Selskapet er også registrert hos Toll- og avgiftsdirektoratet, og kan selge engros til virksomheter som har salgs- eller skjenkebevilling. Bevillingen gir Einehaug Micro AS tillatelse til å produsere alkoholholdige drikker i gruppe 1 (opp til 4,7 %), og i gruppe 2 (opp til 22 %). Sterkøl (> 4,7 %) til private må selges gjennom AS Vinmonopolet. Engrossalg er begrenset til virksomheter som har salgs-, skjenkebevilling, eller rett til engrossalg. Engrossalg kan skje direkte fra bryggeriet, og omfatter produkter både i gruppe 1 og gruppe 2.

Tillatelse til salg til private, også via nettsalg, i Ålesund, ble gitt av formannskapet 25.august 2015. Reglene er slik at det kun er lov å levere ut varer til private kunder i den kommunen en har salgsbevilling. Privatkunder fra andre kommuner må hente varene på bryggeriet.